Vi har stolt betjent våre kunder med salg og installasjon av varmepumper i 20 år. 

KUNDEORIENTERT TILNÆRMING

Kundetilfredshet er kjernen i vår virksomhet. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den ideelle varmepumpen som passer dine behov, slik at du kan nyte komforten i ditt hjem i mange år fremover.

GODKJENT FORHANDLER

Vi er stolte av å være godkjent forhandler av de offisielle norske importørene av Daikin, Panasonic, Mitsubishi og Wilfa.
Ved å fokusere på utvalgte merker, kjenner vi produktene vi tilbyr inngående. Dette gjør at vi kan dele vår ekspertise og gi deg personlig veiledning gjennom hele prosessen.

BUTIKK, LAGER OG VERKSTED

Ved å forhandle kun utvalgte merker har vi vårt eget delelager. Dette betyr at du som kunde kan forvente rask assistanse ved behov for utbedring under reklamasjon.
Vår butikk, lager og verksted er lokalisert i Fossegrenda, Trondheim.

VÅRT DEDIKERTE TEAM

Våre ansatte er høyt kvalifiserte med fagbrev som kulde- og varmepumpemontører, samt godkjent F-gass sertifisering. Flere av våre ansatte har vokst med oss, fra lærling til fagbrev, innen faget kulde- og varmepumpeteknikk.

HMS

Hos oss har helse, miljø og sikkerhet høyeste prioritet. Vi sørger for at alle våre ansatte kontinuerlig oppdateres gjennom relevante sertifiseringer og kurs for å sikre kompetanse og trygghet i arbeidet vårt.

MILJØENGASJEMENT

Vi tar vårt ansvar for miljøet på alvor og dokumenterer våre miljøtiltak gjennom Miljøfyrtårn. Blant våre initiativer er overgangen fra dieselbiler til el-varebiler, som er en del av vårt aktive bidrag til det grønne skiftet.

Velg Grønn Energi for kvalitetsprodukter, ekspertise og en bærekraftig tilnærming til varme- og kuldeløsninger. Ta kontakt med oss i dag for en varmere og grønnere fremtid!

FORHANDLERE AV GRØNN ENERGI MIDT-NORGE AS

Grønn Energi er en allsidig aktør og fungerer både som forhandler til privatmarked og grossist til det profesjonelle markedet. Vi tilbyr profesjonelle tjenester innen salg og distribusjon til våre forhandlere.
Med lang erfaring i bransjen har vi etablert et solid nettverk og etablert verdifulle samarbeidspartnere. Vår dedikasjon til kvalitet og service har gjort oss til en ledende leverandør av varmepumper i regionen.

Enten du er en privatkunde som søker energieffektive løsninger eller en forhandler som ønsker å samarbeide med oss, er vi her for å imøtekomme dine behov. Vårt erfarne team er dedikert til å levere pålitelige produkter og profesjonell monteringstjenester.

Her kan du lese våre klima og miljørapporter:

2019
2020
2021
2022