Historien vår startet under navnet El-Maskinservice Trondheim AS. Vi har solgt og montert varmepumper siden 2004 og i 2010 ble Grønn Energi Midt-Norge AS etablert.
Vi er forhandler som selger og monterer varmepumper, men vi er også grossist og har mange videreforhandlere. Lang tid i bransjen har skapt oss et stort nettverk og vi har flere gode samarbeidspartnere. Vi har etter hvert blitt en av de største leverandørene innen varmepumper i Trøndelag.

Vi er godkjent forhandler av de offisielle norske importørene av Daikin, Panasonic, Mitsubishi og Wilfa.

For oss er det viktig at du som kunde blir fornøyd. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne den varmepumpen som passer til akkurat deg, slik at du kan nyte et komfortabelt innemiljø i mange år. Vi ønsker å være merkeavhengig fordi vi skal kjenne produktene vi forhandler godt og dermed kunne tilby vår ekspertise til deg som kunde. Når vi kun forhandler utvalgte merker, kan vi også ha vårt eget delelager. Da kan du som kunde få raskere hjelp dersom du har behov for utbedring ved reklamasjon.
Vi har butikk, lager og verksted i Fossegrenda i Trondheim.

Våre ansatte har fagbrev som kulde- og varmepumpemontører og har alle godkjent F-gass sertifisering. Vi er også F-gass sertifisert som bedrift.
Flere av våre ansatte har vært med oss og blitt fulgt opp fra lærling til fagbrev innen faget kulde- og varmepumpeteknikk.
Vi jobber kontinuerlig med helse, miljø og sikkerhet og vi sørger for at våre ansatte holdes faglig oppdatert via aktuelle sertifiseringer og kurs.

Vi dokumenterer vår miljøinnsats i miljøledelsessystemet Miljøfyrtårn. Et av de mange tiltakene vi har gjort er å starte utskifting fra dieselbiler til el-varebiler. Vi arbeider aktivt for å følge et grønt skifte.

Her kan du lese våre klima og miljørapporter:

2019
2020
2021
2022