Wilfa HP-5500 Nordic varmepumpe – Kr 17900,-

Nå får du Wilfa HP-5500 Nordic varmepumpe til kampanjepris: Kr 17 900,-

En varmepumpe gir en rekke fordeler, både økonomisk, miljømessig og når det gjelder komfort i hjemmet. Å komme hjem til et varmt hus når det er kaldt ute kan være en av de mest velkomne og trøstende opplevelsene.

Investér i din komfort, spar penger på strømregningen, og gjør et bærekraftig valg for miljøet med Wilfa HP-5500 Nordic Varmepumpe. Ta kontakt i dag og opplev forskjellen!

En av de store fordelene med varmepumper er deres allsidighet. De kan ikke bare varme opp hjemmet om vinteren, men også gi kjøling om sommeren. Dette betyr at uavhengig av sesong, vil du komme hjem til et behagelig inneklima.

Wilfa HP-5500 Nordic varmepumpe med SCOP på 4,0 leverer energieffektiv oppvarming og nedkjøling i hjemmet. Varmepumpen jobber effektivt og pålitelig i temperaturer ned til -25 °C.
Maksimalkapasiteten ved oppvarming er på 5500 Watt, og 4000 Watt om du bruker kjølefunksjonen.

Ved hjelp av et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen kan du få behagelig varme på kalde dager eller sval kjøling på sommeren. Du kan koble varmepumpen til ditt WiFi-nettverk for å dra nytte av smartkontroll via telefonen. Med Ewpe Smart-appen kan apparatet kontrolleres fra hvor som helst.

Enten du ønsker å skape et hyggelig hjem eller sørge for et produktivt arbeidsmiljø, er Wilfa HP-5500 Nordic den ideelle løsningen for både boliger og kontorer.

Ved installasjon av Wilfa HP-5500 Nordic har du hele 7 års produktgaranti som garanterer gratis levering og erstatning av reservedeler i garantiperioden.

Våre faglærte kulde- og varmepumpemontører sørger for en profesjonell installasjon i samsvar med vår høye standard. Du slipper å forholde deg til mellomledd – befaring, montering og oppfølging av garanti på samme sted!

Prisen er inkludert en standard montering: inntil 4 meter rør. Tillegg for boring i betongvegg.
Må tilkobles utvendig jordet kontakt, 16A. El. arbeid er ikke inkludert.
Evt. kjøretillegg avtales på forhånd. Vi har et nettverk av samarbeidspartnere som dekker betydelige områder i Midt-Norge. Hvis du ønsker, kan du gjerne ta kontakt med oss, og vi vil koble deg til en montør i ditt nærområde.

Ta kontakt med oss med å fylle ut skjemaet under, så hører du fra oss snart.