HZ XKE – GRAPHITE GREY

Panasonic introduserer nå den bestselgende modellen HZ Flagship i en helt ny farge. Modellen er en bestselger i norden og oppnår energieffektivitet i toppklasse.

HZ25 tilbyr en energieffektivitet på hele 5,70 (SCOP) og 7,5kW varmekapasitet. Det kategoriserer den i energiklasse A+++. Er man på utkikk etter enda høyere effekt er også HZ35 tilgjengelig med en varmekapasitet på opp til 7,9kW med samme energieffektivitet. 

Effektiv året rundt

Modellen har vært en favoritt i lang tid og det med god grunn. Med innebygd WiFi og kompatibilitet med Google Assistant og Amazon Alexa er Panasonic HZ et naturlig valg for det moderne hjem. 

HZ-modellen er også utstyrt med Panasonics NanoeX-teknologi for bedre beskyttelse og optimalt inneklima hele døgnet. NanoeX benytter hydroksylradikaler som har potensiale til å forhindre vekst av bakterier, virus, mugg og lukt ved å bryte det ned og nøytralisere molekylene i luften. 

Reduserer oppvarmingskostnadene for fritidsboligen og få et mer komfortabelt inneklima

Med funksjon for trinnløs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset, garasjen eller hagestuen frostfritt uten å benytte spesielt mye energi. Med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic kan du redusere
oppvarmingskostnader og samtidig få et bedre innendørsklima. Foruten å spare penger og gjøre miljøet en tjeneste, får du renere innendørsluft og behagelig kjøling på de varmeste sommerdagene.

Kontakt oss for bestilling/befaring