IGURU 6200/6600/7800

Det er ikke alle som ønsker seg et kjøleskap som skriver handlelister, eller en eggekoker som sender twitteroppdateringer. For noen ligger skjønnheten i at noe gjør en jobb eksepsjonelt bra. At det er lett å komme i gang. At alt man forholder seg til er en på-knapp og en dings man kan skru på for å justere.

IGURU er vår nyeste varmepumpe. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

KOMPAKT OG SOLID

IGURU har vår mest kompakte innedel med Hyper Heating, kun 28 cm høy og 83,8 cm bred. Det gjør modellen svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer. IGURU leveres i 3 størrelser – IGURU 6200, 6600 og 7800.

Til tross for sin kompakte innedel klarer IGURU å levere svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Dette sikrer deg en behagelig temperatur inne, uansett om det er kaldt ute. Ved -25°C gir IGURU 6200 deg 3 kW varme, og IGURU 6600 gir deg 3,4 kW varme. Det er derfor IGURU kalles en liten «tøffing».

VARMESPREDERFUNKSJON

Når IGURU oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. mFunksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

ANDRE FUNKSJONER

  • Innebygget WiFi
  • Rørstrekk: 30 m (Iguru 6600/7800)
  • Vedlikeholdsvarme
  • Nattmodus
  • Uketimer
  • Driftslås

Kontakt oss for bestilling/befaring