KAITEKI 6300/6600/8700

Tidløst design – leveres i 4 unike farger!

Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov. Den har flere unike løsninger og nye funksjoner som sikrer deg den komfort du ønsker fra en ny varmepumpe i dag.

Design og valgfrihet

Vår toppmodell har et tidløst og funksjonelt design med hele fire fargevalg på innedelen. Dette gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø, interiør og dine fargepreferanser. De doble luftspjeldene på undersiden av innedelen gir en ren overflate, stilmessig uttrykk og effektiv luftspredning.

Varmekapasitet og effekt i toppklasse!

Kaiteki er som skapt for lange og kalde vintre og tåler ekstreme kuldeperioder! Med ny og kraftfull kompressor sørger Kaiteki for ekstrem varmekapasitet. Ved -25°C ute leverer Kaiteki 6600 utrolige 3100W og en COP på 2.

Rent inneklima – enkelt vedlikehold

Suverene filterfunksjoner med Plasma Quad Plus sørger for et rent og sunt inneklima der selv de minste partikler og allergener tas opp i filteret. Innedelens vitale deler er i tillegg behandlet med et beskyttelsesbelegg slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et rent inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid!

Lydnivå er viktig!

Lavt lydnivå er veldig viktig, både inne og ute. Innedelen til Kaiteki har 19dB(A) på laveste lydnivå. Utedelen har kun 49dB(A), samt mulighet for 3dB(A) nattsenking. Dette gjør Kaiteki til den perfekte modellen om du f.eks. skal bytte ut en gammel varmepumpe med høy støy.

Integrert WiFi

Kaiteki gir deg kontroll og frihet med integrert Wifi der du kan styre modus, vifter og
temperatur.

Fire unike farger

Velg mellom hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød innedel. Perlehvit, safirsort og rubinrød er produsert med en elegant overflatestruktur som skaper et helt unikt uttrykk. Perfekt for designmiljøer og de som ønsker noe utenom det vanlige. Fjernkontrollen
leveres i samme utførelse som innedelen.

Kontakt oss for bestilling/befaring