Panasonic gulvmodell Z25/35

Ny gulvmodell med nye nanoe™ X-tekniken: enestående effektivitet (A++), komfort (superstillegående teknikk, kun 19 dB(A)) og frisk luft kombinert med toppmoderne design.

En banebrytende formgivning som passer perfekt til alle stiler. Vi har nøye valgt ut materialer og prosesser for å lage en elegant design. Den nye gulvmodellen, som er kompakt og har en elegant design, er lett å få til passe til innredningen i hjemmet ditt.

Renere luft med nanoe™ X

1 nanoe™ X er en enestående teknologi med svært høy ytelse og gir for bedre luftkvalitet innendørs. Panasonics nanoe™ X-teknologi tar dette et skritt videre og sørger for naturens rengjøringsmiddel – hydroksylradikaler – innendørs for å skape et ideelt miljø.

Egenskapene til nanoe™ X sørger for at flere typer forurensning kan deaktiveres, for exsempel visse bakterier, virus, mugg, allergener, pollen og noen skadelige stoffer.

Ekstra stillegående

Når systemet når den innstilte temperaturen, arbeider enheten ved bare 20 dB (A). Å skape et komfortabelt hjem dreier seg ikke bare om temperatur – en rolig atmosfære er også viktig.

Designet for å følge de strenge europeiske kravene

Ekstra stille drift, svært effektiv – en teknologi som bidrar til å rense luften.

Stilig, infrarød styring

Nyt nyskapende design til fingerspissene med
den nye stilige og elegante Backlit Skyregulatoren. Større skjerm og enklere å bruke.

Lett å integrere i hjemmet

En banebrytende formgivning som passer perfekt til alle stiler. Vi har nøye valgt ut materialer og prosesser for å lage en
elegant design. Den nye gulvmodellen, som er kompakt og har en elegant design, er lett å få til passe til innredningen i hjemmet ditt. Det er fire innstillinger:

Stemmestyring

Ord gjør mer enn handlinger. Kontrollere uten grenser, og få håndfrihjelp for å få fullstendig
tilgang til funksjonene i dine klimaanlegg. Å maksimere kjølekomforten er nå enklere enn noen gang med våre nettverksaktiverte klimaanlegg med Panasonics Comfort Cloud og
Voice Control.

Gjør mer med stemmen.

Gjør dagen enklere med din personlige rutine ved å sette enkelthandlinger inn i grupper. Med rutinefunksjonen kan du styre flere stemmestyrte enheter inkludert våre
nettverksaktiverte klimaanlegg.

Kontakt oss for bestilling/befaring