Bytt ut din oljefyr

Slik bytter du ut oljefyr

1) Avklar behov   2) Hvilke alternativer har jeg?   3) Be om gratis og uforpliktende befaring
4) Gjennomfør bytte       5) Søk om støtte fra Enova

 

Avklar behov

Før du vurderer å bytte din oljefyrløsning med en varmepumpeløsning er det viktig å avklare behovet til din bolig. Skaff derfor en oversikt over energiforbruket ditt. Når denne informasjonen er innhentet vil vi anbefale å kontakte Grønn Energi for befaring.

 

Gjennomfør bytte

Når behovet er avklart, riktig produkt er valgt og avtale med oss er gjort, er neste steg å gjennomføre bytte fra oljefyr til varmepumpesystemet.
En autorisert montør fra Grønn Energi vil deretter besøke din bolig for nærmere inspeksjon og installasjon.
Med forbehold kan en utskifting ta fra 2 til 3 dager , men dette avhenger av hva slags oljefyringsanlegg boligen har.

 

Søk om støtte fra Enova

Ved overgang fra oljefyr til en varmepumpeløsning vil det være mulig å få støtte av dette fra Enova. Støtteordningen er en del av satsingen til Olje- og energidepartementet, for mer effektiv og fornybar energi- og klimaløsning.
Gjennom Enovatilskuddet kan du få tilbake penger for investering i en luft/vann varmepumpe.

Les mer om Enovatilskuddet og tilskuddsbeløp her

 

Få en uforpliktende befaring

Gjennom mange år har Grønn Energi opparbeidet et stort forhandlernett med autoriserte forhandlere i store deler av landet. For å være sikker på at du får riktig produkt tilpasset ditt bruk og nordiske forhold, vil vi sterkt anbefale kjøp gjennom våre godkjente og autoriserte forhandlere.

For spørsmål knyttet til produkter under Næring og Industri, vennligst kontakt Grønn Energi AS, eller benytt kontaktskjema under.

post@gronn-energi.no