Mitsubishi Furo gulvmodell

Maksimal ytelse med moderne design – Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard for gulvmodeller. Ekstrem varmeeffekt, lavt lydnivå og design i toppklasse er det endelige resultatet.

Hyper Heating-teknologien brukes på de beste varmepumpene til Mitsubishi Electric. Den høyteknologiske inverterkompressoren gir ekstraordinær varmeeffekt og effektfaktor i kaldt klima.

Maksimal ytelse i vårt kalde klima

Hyper Heating er optimal softwarestyring av en høyteknologisk supersterk kompressor som utnytter energien i uteluften selv om det er -25°C ute.

Den har utrolig stor varmekapasitet med fabrikkgarantert drift helt ned til -25°C.

Over dobbel så rask romoppvarming!

Kirigamine Furo er utstyrt med Temp Booster, en ny teknologi for ekstremt hurtig oppvarming av rommet. Innedelen har tre spjeld, ved oppstart utnytter maskinen disse for å gjenvinne sin egen varmluft.

Modellen oppnår dermed komfortemperatur over dobbelt så raskt som forgjengeren KA Heat.

Ekstremt stillegående – kun 19dB(A)!

Dette er vår mest stillegående modell med utrolige 19dB(A) på laveste viftehastighet. Høy effekt og lite lyd!

Kirigamine Furo har 3 spjeld for optimal spredning av luften. Frontspjeldet sørger for at det blir lunt og varmt langs gulvet. De to øvre spjeldene distribuerer varmen til resten av rommet.

Ved kjøledrift sendes luften opp i taket og fremover før den synker ned og gir en jevn og behagelig kjøling i hele rommet.

Kontakt oss for bestilling/befaring