MOSKUS (4. GENERASJON)

NYLANSERING

Første generasjon Daikin Moskus ble lansert i 2014, og har siden lansering vært en veldig populær varmepumpe. Moskus er en prisgunstig modell som byr på god varmeeffekt til tross for at den er den mest kompakte modellen i vårt sortiment. Siste generasjon Moskus har i tillegg en helt ny utedel som har fått navnet Daikin Nepura. Den nye utedelen er både utviklet og testet i Norden.

Daikin Moskus opprettholder solid varmeytelse på 5 kW selv ved utetemperaturer så lave som -10°C og sørger for et behagelig inneklima hele året. Dette gjør den til et ideelt valg for både hytter og leiligheter.

KOMPAKT INNEDEL

Blant hyttefolket har Daikin Moskus alltid vært et populært valg. De små dimensjonene på innedelen gjør at det selv i små hytter er enkelt å finne en god plassering.

10°C-FUNKSJON OG WIFI-TILKOBLING

Moskus har som de andre Daikin modellene mulighet til å sette temperaturen helt ned til 10°C. Det er en perfekt temperatur når man ønsker vedlikeholdsvarme på hytta for å hindre frost i vannrør etc. Modellen har i tillegg app-styring som gjør det enkelt for deg å regulere varmen og klargjøre hytta så er det godt og varmt når du ankommer.

BRUKERVENNLIG

Fjernkontrollen til Moskus er brukervennlig og intuitiv. Med egne knapper for varme og kjøling, er dette en perfekt varmepumpe for deg som vil ha det enkelt.

NYUTVIKLET UTEDEL

Daikin Nepura representerer femte generasjons nordisk utedel, konstruert for å mestre de
utfordrende forholdene som preger det nordiske klimaet. Daikin har lang erfaring med å
utvikle nordiske modeller og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste
generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer
stillegående med et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter. Det tilsvarer en mellomting mellom
lydnivået inne på et bibliotek og fuglesang.

Kontakt oss for bestilling/befaring