PANASONIC NZ YKE

Panasonic introduserer nå en ny og kraftigere NZ Etherea.
Modellen kommer i tre varianter, NZ25YKE, NZ35YKE og NZ50YKE.

Alle modellene har nå en høyere makskapasitet og SCOP, som kategoriserer dem i energiklasse A++.

Effektiv året rundt

Modellene i NZ-serien er kraftige, svært effektive og pålitelige året rundt. De er spesielt designet for det tøffe nordiske klima og med et smart design fungerer de perfekt som en utskiftningspumpe.

NZ-modellene kommer med innebygget WiFi for enkel tilkobling til Panasonic Comfort Control, samt Google Assistant og Amazon Alexa. 


NZ-modellen er kompakt, og passer utmerket til fritidsboliger, garasjer, hytter m.m. Med NanoeX-teknologi bidrar Panasonics NZ til et optimalt inneklima i fritidsboliger. NanoeX benytter hydroksylradikaler som har potensiale til å forhindre vekst av bakterier, virus, mugg og lukt ved å bryte det ned og nøytralisere molekylene i luften. 

Reduserer oppvarmningskostnadene for fritidsboligen og få et mer komfortabelt inneklima

Med funksjon for trinnløs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset, garasjen eller hagestuen frostfritt uten å benytte spesielt mye energi. Med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic kan du redusere
oppvarmingskostnader og samtidig få et bedre innendørsklima. Foruten å spare penger og gjøre miljøet en tjeneste, får du renere innendørsluft og behagelig kjøling på de varmeste sommerdagene.

Kontakt oss for bestilling/befaring