PANASONIC NZ35YKE

Panasonic introduserer nå en ny og kraftigere NZ Etherea.
NZ Etherea har nå en høyere makskapasitet og SCOP, som kategoriserer den i energiklasse A++.

Modellene i NZ-serien er kraftige, svært effektive og pålitelige året rundt. De er spesielt designet for det tøffe nordiske klima og med et smart design fungerer de perfekt som en utskiftningspumpe.

NZ-modellene kommer med innebygget WiFi for enkel tilkobling til Panasonic Comfort Control, samt Google Assistant og Amazon Alexa.

  • Energiklasse A++
  • Lavt støynivå, kun 19dB
  • Gir behagelig varme selv ved kalde temperaturer
  • Integrert WiFi
  • nanoe™ X luftrensesystem
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15°C)


NATURENS BALANSE INNENDØRS

Panasonics nanoe™ X-teknologi tar dette et skritt videre og sørger for naturens rengjøringsmiddel – hydroksylradikaler – innendørs for å skape et ideelt miljø. Egenskapene til nanoe™ X sørger for at flere typer forurensning kan deaktiveres, for eksempel bakterier, virus, mugg, allergener, pollen og noen skadelige stoffer.

HOLD FRITIDSBOLIGEN FROSTFRI

NZ-modellen er kompakt, og passer utmerket til fritidsboliger, garasjer, hytter m.m. Med funksjon for trinnløs justering mellom +8 og +15 grader kan du holde fritidshuset, garasjen eller hagestuen frostfritt uten å benytte spesielt mye energi.

Med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic kan du redusere oppvarmingskostnader og samtidig få et bedre inneklima. Foruten å spare penger og gjøre miljøet en tjeneste, får du renere inneluft og behagelig kjøling på de varmeste sommerdagene.

DIMENSJONER INNEDEL
Høyde: 29,5 cm
Bredde: 87 cm
Dybde: 22,9 cm


Maks kjølekapasitet: 4 kW
Maks varmekapasitet: 7,4 kW

Strømtilkobling inne eller ute, 10A sikring

HVA BETYR SCOP:
SCOP representerer en teoretisk indikator som stammer fra fabrikkdata og samsvarer med teststandardene som reguleres av EUs energimerkeordning. Denne verdien, også kjent som årsvarmefaktor, er en samlet vurdering av varmepumpens effektivitet over et helt år. Den viser hvor mye varmeenergi varmepumpen leverer i forhold til den elektriske energien den forbruker i løpet av året. Jo høyere årsvarmefaktor, jo mer effektivt bruker varmepumpen strømmen, noe som resulterer i lavere strømforbruk og reduserte strømregninger.

For eksempel, med et årlig strømforbruk på 5,000 kWh og en SCOP på 5,0, produserer varmepumpen en varmeeffekt på 25,000 kWh. Med andre ord, en SCOP-verdi på 5,0 betyr at varmepumpen genererer fem ganger mer varme enn den bruker i elektrisitet.

Kontakt oss for bestilling/befaring