PANASONIC HZ25ZKE GRAPHITE GREY

Nye HZ-Flagship: med nanoe™ X-teknologi – Naturens balanse innendørs.

Panasonics nanoe™ X-teknologi tar dette et skritt videre og sørger for naturens rengjøringsmiddel – hydroksylradikaler – innendørs for å skape et ideelt miljø. Egenskapene til nanoe™ X sørger for at flere typer forurensning kan deaktiveres, for eksempel bakterier, virus, mugg, allergener, pollen og noen skadelige stoffer.

HØY ENERGIKLASSE A+++

Panasonic kombinerer sin beste teknologi i én og samme varmepumpe. Dette gir deg både god komfort og høy effektivitet. Takket være Panasonics originale inverter-kompressor, varmepumpes hjerte, er energieffektiviteten svært høy. Dette resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader.

  • Energiklasse A+++
  • Lavt støynivå, kun 18dB
  • Hele 5,7 energieffektivitet (SCOP) og 7,5kW varmeeffekt
  • Integrert WiFi
  • Forbedret nanoe™ X luftrensesystem
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15°C)
  • Peisfunksjon


HVA BETYR SCOP:
SCOP representerer en teoretisk indikator som stammer fra fabrikkdata og samsvarer med teststandardene som reguleres av EUs energimerkeordning. Denne verdien, også kjent som årsvarmefaktor, er en samlet vurdering av varmepumpens effektivitet over et helt år. Den viser hvor mye varmeenergi varmepumpen leverer i forhold til den elektriske energien den forbruker i løpet av året. Jo høyere årsvarmefaktor, jo mer effektivt bruker varmepumpen strømmen, noe som resulterer i lavere strømforbruk og reduserte strømregninger.

For eksempel, med et årlig strømforbruk på 5,000 kWh og en SCOP på 5,0, produserer varmepumpen en varmeeffekt på 25,000 kWh. Med andre ord, en SCOP-verdi på 5,0 betyr at varmepumpen genererer fem ganger mer varme enn den bruker i elektrisitet.

DIMENSJONER INNEDEL
Høyde: 29,5 cm
Bredde: 87 cm
Dybde: 22,9 cm


Maks kjølekapasitet: 3,6 kW
Maks varmekapasitet: 7,5 kW

Strømtilkobling inne eller ute, 10A sikring

Kontakt oss for bestilling/befaring