PANASONIC NZ50YKE

Den største og kraftigste NZ Etherea – for de store lokalene.

Modellene i NZ-serien er kraftige, svært effektive og pålitelige året rundt. De er spesielt designet for det tøffe nordiske klimaet.

NZ-modellene kommer med innebygget WiFi for enkel tilkobling til Panasonic Comfort Control, samt Google Assistant og Amazon Alexa.

  • Energiklasse A++
  • Gir behagelig varme selv ved kalde temperaturer
  • Integrert WiFi
  • nanoe™ X luftrensesystem
  • Vedlikeholdsvarme (+8/+15°C)


NATURENS BALANSE INNENDØRS

Panasonics nanoe™ X-teknologi tar dette et skritt videre og sørger for naturens rengjøringsmiddel – hydroksylradikaler – innendørs for å skape et ideelt miljø. Egenskapene til nanoe™ X sørger for at flere typer forurensning kan deaktiveres, for eksempel bakterier, virus, mugg, allergener, pollen og noen skadelige stoffer.

DIMENSJONER INNEDEL
Høyde: 29,5 cm
Bredde: 104 cm
Dybde: 24,4 cm

DIMENSJONER UTEDEL
Høyde: 70,1 cm
Bredde: 87,5 cm
Dybde: 32 cm


Maks kjølekapasitet: 6,1 kW
Maks varmekapasitet: 8,3 kW

Strømtilkobling inne eller ute, 16A sikring

HVA BETYR SCOP:
SCOP representerer en teoretisk indikator som stammer fra fabrikkdata og samsvarer med teststandardene som reguleres av EUs energimerkeordning. Denne verdien, også kjent som årsvarmefaktor, er en samlet vurdering av varmepumpens effektivitet over et helt år. Den viser hvor mye varmeenergi varmepumpen leverer i forhold til den elektriske energien den forbruker i løpet av året. Jo høyere årsvarmefaktor, jo mer effektivt bruker varmepumpen strømmen, noe som resulterer i lavere strømforbruk og reduserte strømregninger.

For eksempel, med et årlig strømforbruk på 5,000 kWh og en SCOP på 5,0, produserer varmepumpen en varmeeffekt på 25,000 kWh. Med andre ord, en SCOP-verdi på 5,0 betyr at varmepumpen genererer fem ganger mer varme enn den bruker i elektrisitet.

Kontakt oss for bestilling/befaring