STYLISH (3. GENERASJON)

NYLANSERING

Folkefavoritten Daikin Stylish så dagens lys i 2018 og har siden den gang vært vår mest populære modell. Siste generasjon Stylish har fått en helt ny utedel. Denne har fått navnet Nepura. Den nye utedelen er både utviklet og testet i Norden.

DESIGNMODELL

Stylish er kjent for sitt slanke utseende og sin effektive varmeytelse. Med en bredde på kun 798 mm og en dybde på 189 mm er dette den minste designmodellen på markedet.
Daikin Stylish har mottatt flere designpriser for sitt tidløse utseende. Modellen er tilgjengelig i både sort og hvitt, begge i matt finish. Det betyr at uansett om du har en lys eller mørk interiørstil så vil Stylish harmonere diskret med omgivelsene.

KRAFTIG VARMEPUMPE

Siste generasjon Stylish er også mye mer enn bare et pent design. Den byr på mer enn nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene. Den nye modellen gir deg hele 4,8 kW når gradestokken kryper ned til -15 °C.

Daikin Stylish byr også på avanserte funksjoner som Daikins helt unike flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m.

NYUTVIKLET UTEDEL

Daikin Nepura representerer femte generasjons nordisk utedel, konstruert for å mestre de
utfordrende forholdene som preger det nordiske klimaet. Daikin har lang erfaring med å
utvikle nordiske modeller og den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste
generasjonen har blitt enda råere når kulda virkelig biter fra seg, og den har blitt enda mer
stillegående med et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter. Det tilsvarer en mellomting mellom
lydnivået inne på et bibliotek og fuglesang.

Kontakt oss for bestilling/befaring