WILFA SVALBARD EXTREME

Beregnet for rom opptil 160 m²

  • Ekstrem kraftig – avgir mye varme
  • SCOP 5,1
  • Tilpasset norske forhold med varmekabel i bunnpanne og rundt kompressor
  • 8 ºC frostsikring. Smart avriming

Varmepumpen Wilfa Svalbard Extreme er ekstremt kraftig og utviklet for å tåle kalde norske vintre. Med testvinneren Svalbard Extreme får du varmelevering i ypperste klasse og er en smart investering for å effektivt redusere strømregningen.

Effekt

Pumpen leverer 5300 watt ved -15 kuldegrader. Maks varmekapasitet er 7200 W og maks kjølekapasitet er 5000 W. Den har en SCOP-verdi på 5,1, SCOP beskriver varmefaktoren en pumpe klarer å produsere over et helt år. Desto høyere årsvarmefaktor, jo lavere strømforbruk og jo lavere strømregning.

Kjølefunksjon

I tillegg til varmefunksjon har pumpen en kjølefunksjon for varme sommerdager. Dette gjør varmepumpe en smart investering for både vinter og sommer.

Avfukter

Varmepumpen har en egen sensor som måler fuktighet i rommet og vil automatisk igangsette avfukting når fuktigheten blir et problem.

Luftrenser

Svalbard Extreme har et karbonfilter og et ion-filter som renser luft samt at det fjerner vond lukt og bakterier. I tillegg har varmepumpen et biologisk antibakteriefilter som gjør at den er effektiv mot pollen.

Medfølgende App/ Wi-Fi

Installer den medfølgende appen for å enkelt styre varmepumpen fra mobilen. Den er lett å installere og bruke.

Kontakt oss for bestilling/befaring